03 Mei 2011

VACATION ON 29 APR TILL 01 MEI 2011 TERENGGANU - KELANTAN

My Lovely Arina

Salam buat semua. Agak lama jugak tidak bercerita dan berceloteh eek. aku ni sebenarnya baru pulang dari holiday bersama-sama jiran yang setia lagi hot. Semua best giler jiran aku nih...sporting habis walaupun yang tua mahupun yang muda....lucky vacation. 


Bermula dengan rancang hanya seronok-seronok dah menjadi kenyataan dan kejayaan bagi group Taman Tunku Sarina Lorong 7, 8 dan 2. Ini adalah pengalaman perjalanan jauh pertama kali di jayakan oleh kami seramai 13 buah keluarga yang betul-betul seronok yang giler berjalan semuanya.

29 April  2011 Hari Pertama

Bermula jam 7.00 pagi semua anggota keluarga rancak menyusun beg dan segala peralatan dan bekalan yg hendak di bawa. Doa dimulakan oleh En Yahaya dan terus sessi bergambar bersama serta menyerahan walkie talkie. Tepat jam 8.00 pagi kesemua 13 buah kereta sedia untuk bertolak. kegembiraan jelas terbayang di bawah masing-masing. Perjalanan yang sangat panjang dan menyeronokkan. Setiap perjalan yang siling berganti dengan gelak ketawa dan tangisan anak-anak. Tepat jam 7.30 malam kami selamat sampai di Hotel tanjong Vista, Kuala Terengganu. Perjalanan akan bersambung ke esok hari. masa untuk rehatkan badan.


  

   

   

    

  

 
 
  

  


 


  


 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan